Fragment

Joris Linssen en Carolijn Brouwer op de Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Joris Linssen en Carolijn Brouwer op de Perstribune van MAX

Zondag 25 augustus 2019 zijn presentator Joris Linssen en zeilster Carolijn Brouwer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Joris Linssen is een van de zes prominente Nederlanders die meedoet aan het nieuwe MAX-programma Zorg Uit Handen. De presentator, bekend van onder meer Hello Goodbye en Joris' Kerstboom, neemt in het programma tijdelijk de zorg over van Alzheimerpatiênte Eugenie. Ook vijf andere BN'ers worden tijdelijk mantelzorgers. Linssen is vanaf september ook bij de regionale omroepen te zien met een nieuw programma waarin hij met zijn band Caramba langs rivieren trekt.

Carolijn Brouwer wordt komende donderdag in Zweden onderscheiden met de Magnus Olsson Prize, een prestigieuze prijs voor de beste zeiler van het jaar. Brouwer krijgt haar prijs onder meer voor haar rol op de Dongfeng, het Chinese schip dat vorig jaar de Volvo Ocean Race won. Ze was, samen met een Française, de eerste vrouwelijke zeiler die de race om de wereld won.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week daarbij onder meer aandacht voor paradijsvogels op tv.

Presentatie: Margreet Reijntjes.