Fragment

Robert ten Brink en Keje Molenaar op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Robert ten Brink en Keje Molenaar op De Perstribune van MAX

Zondag 26 mei 2019 waren presentator Robert ten Brink en oud-voetballer Keje Molenaar te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Robert ten Brink, te gast in het eerste uur van De Perstribune, keerde zaterdag na elf jaar terug met de tv-quiz Weekend Miljonairs (dit keer onder de naam BankGiro Miljonairs), volgens Ten Brink 'het beste tv-format te wereld'. Ten Brink presenteerde de quiz eerder tussen 1999 en 2008. De presentator tekende onlangs voor vier jaar bij bij RTL, de zender waarvoor hij onder meer All You Need Is Love maakt.


Van Keje Molenaar, te gast in het sportuur, verscheen deze week de biografie Meesterlijk. Molenaar is oud-voetballer van Ajax én Feyenoord, maar werd ook bekend als advocaat. Bij Ajax was hij een vertrouweling van Johan Cruijff, tijdens de zogeheten Cruijff-revolutie. Momenteel is Molenaar actief bij zijn eerste liefde: FC Volendam. Samen met onder anderen Wim Jonk en zanger Jan Smit wil hij de club eindelijk weer eens terug brengen naar de eredivisie.


In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de succesvolste quiz-formats ter wereld.


Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.