Fragment

Kim-Lian van der Meij en Marit van Eupen op De Perstrbune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Kim-Lian van der Meij en Marit van Eupen op De Perstrbune van MAX

Zondag 1 september 2019 zijn presentator Kim-Lian van der Meij en roeister Marit van Eupen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Kim-Lian van der Meij begon vrijdag met een nieuw programma op SBS6. In Helden door de Modder VIPS gaan twaalf teams met prominente Nederlanders op een stormbaan de strijd met elkaar aan om daarmee aandacht te vragen voor KNGF Geleidenhonden. Voor Van der Meij werkt nu vijf jaar voor SBS, een zender die zich nu flink roert. In het verleden presenteerde ze voor de zender onder meer Shownieuws en Sterren Springen.Ook presenteerde ze het Junior Eurovisiesongfestival.

Roeister Marit van Eupen won op de Spelen van Peking (2008) samen met Kirsten van der Kolk goud in de lichte dubbeltwee. Het was voor Van Eupen destijds de bekroning van een lange roeiloopbaan. Inmiddels houdt Van Eupen zich onder meer bezig met de begeleiding van een nieuwe generatie roeiers. Deze week is in Linz het WK.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week daarbij onder meer voor springende, dansende fietsende en rijdende bekende Nederlandsers sterren.

Presentatie: Margreet Reijntjes.