Fragment

Govert van Brakel en Danny Makelie op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Govert van Brakel en Danny Makelie op De Perstribune van MAX

Zondag 13 oktober 2019 zijn oud-radiopresentator Govert van Brakel en scheidsrechter Danny Makkelie te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Govert van Brakel was decennialang een van de stemmen van de Nederlandse radio. Op Radio 1 presenteerde hij onder meer het Radio 1 Journaal, Langs de Lijn én De Perstribune. Vorig jaar ging hij met pensioen. Komende week verschijnt van zijn hand het boek Moet je horen..., met verhalen en persoonlijke anekdotes over honderd jaar radio in Nederland.

Danny Makkelie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de bekendste en beste scheidsrechters van Nederland. Dit seizoen leidde hij onder meer de topper tussen PSV en Ajax en de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Atlético. Maar behalve óp het veld, timmert Makkelie ook aan de weg naast het veld, als videoscheidsrechter. Als VAR was hij onder meer actief op het WK en bij de laatste Champions League-finale.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.