Fragment

Chris Bajema en Jan Willem van Ede op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Chris Bajema en Jan Willem van Ede op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag podcast-maker Chris Bajema en oud-doelman Jan Willem van Ede.

Radiodocumentairemaker Chris Bajema, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is de man achter de populaire podcast Man met de microfoon, 'een radioprogramma zonder omroep'. Deze maand is hij ook te zien op theaterfestival De Parade met de voorstelling Spanning en Sensatie op een rondvaartboot.

Jan Willem van Ede, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, was jarenlang de doelman van FC Utrecht. Ook verdedigde hij het doel van PSV, NAC en FC Twente. Tot vorig jaar was Van Ede keeperstrainer van de Oranje Leeuwinnen.

Verder is Vliegende Keep Jules van der Wardt zondag in Groningen bij de huldiging van wielrenner Bauke Mollema. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Art Rooijakkers, die zaterdag opnieuw televisieverslag doet van de Canal Parade in Amsterdam.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.