Fragment

Cornald Maas en Gerard Kemkers te gast op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Cornald Maas en Gerard Kemkers te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 8 december 2019 zijn televisiepresentator Cornald Maas en schaatscoach Gerard Kemkers te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Cornald Maas, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is al jarenlang de tv-commentator van het Eurovisiesongfestival. Met hem bespreken we het presentatieteam van het komende festival en alle andere zaken die komen kijken bij een songfestival in eigen land. Voor Maas is het songfestival overigens niet meer dan een 'bijbaan'; momenteel is hij onder meer te zien met een nieuwe reeks van het culturele interviewprogramma Volle Zalen.

Gerard Kemkers, de sportgast in het tweede uur, is vooral bekend als schaatscoach. Hij hielp schaatsers als Ireen Wüst en Sven Kramer aan grote internationale titels. Een aantal jaar geleden stopte Kemkers als schaatscoach. Hij was daarna onder meer actief voor de voetbalclub FC Groningen; tegenwoordig houdt hij zich bezig met talentontwikkeling.

In De Perstribune signaleert de vaste mediawatcher Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor omstreden presentatoren.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.