Fragment

Charles den Tex en Stanley Brard op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Charles den Tex en Stanley Brard op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag thriller- en scenarioschrijver Charles den Tex en oud-voetballer Stanley Brard.

Charles den Tex, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is een van de bekendste thrillerschrijvers van Nederland en drievoudig winnaar van De Gouden Strop. Voor NPO3 schreef hij het scenario van de nieuwe spannende serie Voetbalmaffia, over een profvoetballer die in aanraking komt met matchfixing.

Stanley Brard, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, is de voormalige linksback van onder meer Feyenoord en RKC. Zijn naam zal voor altijd verbonden blijven aan Johan Cruijff, die in het seizoen 1983/1984 met Feyenoord kampioen werd en in Brard zijn ideale rechterhand zag. Later was Brard hoofd opleidingen van Feyenoord en was hij actief in Azerbeidzjan.

Vliegende Keep Jules van der Wardt gaat mountainbiken in de duinen met oud-schaatsers als Jan Bols, Piet Kleine en Ard Schenk. En tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in Kassie Kijken de nieuwe tv-programma's van de week.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.