Fragment

Nicolette Kluijver en Lois Abbingh op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Nicolette Kluijver en Lois Abbingh op De Perstribune van MAX

Zondag 9 juni 2019 zijn programmamaker Nicolette Kluijver en handbalinternational Lois Abbingh te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Nicolette Kluijver, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is vanaf 10 juni op RTL4 te zien met het nieuwe programma In de voetsporen van Dr Pol. Daarin gaat ze op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega voor de immens populaire tv-dierendokter Jan Pol uit Michigan. Kluijver was eerder onder meer te zien als presentator van programma's als Spuiten en Slikken, Weg met BNN, Expeditie Robinson en RTL Boulevard.


Lois Abbingh, te gast in het sportuur, is een van de kernwaarden van het Nederlandse handbalteam. De ploeg behoort al jaren tot de wereldtop, maar de echte hoofdprijs - een internattonale titel - ontbreekt vooralsnog. Abbingh werd dit seizoen verkozen tot meest waardevolle speler van de Russische competitie. Met Rostov werd ze kampioen van Rusland en speelde ze de finale van de Champions League.


In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de geschiedenis van het derde net, NPO 3.


Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.