Fragment

Sharid Alles en Stef Clement op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sharid Alles en Stef Clement op De Perstribune van MAX

Zondag 23 juni 2019 waren zendermanager Sharid Alles van 3FM en oud-wielrenner Stef Clement te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.



Sharid Alles, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is sinds juli vorig jaar de 'zenderbaas' van 3FM. De publieke popzender kampt na het vertrek van 'sterren-dj's' als Gerard Ekdom, Coen en Sander en Giel Beelen met tegenvallende luistercijfers. Alles, voorheen programmaleider van muziekzender FunX, probeert het tij te keren met een duidelijke keuze voor onder meer nieuwe, alternatieve muziek en jonge, talentvolle dj's.


Stef Clement, te gast in het sportuur, moest afgelopen najaar vanwege aanhoudende gewrichtsproblemen een eind maken aan zijn wielercarriere. De viervoudig Nederlands kampioen tijdrijden richt zich nu noodgedwongen opeen leven na de koers. Over zijn wielerleven en het dreigende zwarte gat erna verscheen deze week de biografie 'Anders', geschreven door Thomas Olsthoorn.


In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht de meest opvallende programma's van popzender 'Hilversum 3'/ 'Radio 3' / '3FM'.

Presentatie:Margreet Reijntjes.