Fragment

Esther Goedegebuure en Henk Grol op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Esther Goedegebuure en Henk Grol op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag bladenmaker Esther Goedegebuure en judoka Henk Grol.

Esther Goedegebuure is sinds 2011 hoofdredacteur van JAN Magazine. Het glossy vrouwentijdschrift viert een jubileum: het bestaat 12,5 jaar. In die periode heeft het tijdschrift een vaste plek in het schap weten te veroveren, terwijl de concurrentie met bladen als LINDA., Wendy en &C hevig is. JAN (wat staat voor Just Another Magazine) wil dicht op de huid van de lezer staan.

Henk Grol is judoka. Hij won twee keer brons op de Spelen en drie keer zilver op het WK. Na de (mislukte) Spelen van Rio zei Grol dat 'het tijdperk Grol definitief voorbij is', maar na een periode van bezinning richt de judoka zich nog één keer op. Komend weekend doet hij mee aan het EK in Tel Aviv.  Op zijn gewicht hoeft hij niet meer te letten: Grol doet nu mee met de zwaargewichten.

In Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de televisieprogramma's van de afgelopen week. Ook nemen we een kijkje achter de schermen van de het AVROTROS-programma Het Mooiste Meisje van de Klas.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.