Fragment

Özcan Akyol en Erik Braal op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Özcan Akyol en Erik Braal op De Perstribune van MAX

Özcan Akyol en Erik Braal op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag schrijver/journalist Özcan Akyol en Erik Braal, basketbalcoach van de Groningse ploeg Donar.

Özcan Akyol is onder andere columnist voor het AD, Hard Gras en de VARAgids. Hij is ook een graag geziene gast in talkshows als De Wereld Draait Door en Studio Voetbal. Voor de VPRO maakte hij eerder het programma ‘De neven van Eus’ waarin hij op zoek gaat naar zijn roots in Turkije. Özcan geeft nu in het NTR-programma ‘De Klas’ tieners tips over het opvoeden van kinderen. Özcan is van mening dat zijn eigen ouders niet in staat waren om kinderen te krijgen.

In De Perstribune is ook Erik Braal te gast. Hij is coach van de succesvolle basketbalploeg Donar uit Groningen. Ze zijn de onbetwiste nummer 1 van ons land, maar internationaal staan ze ook hun mannetje. Zo bereikte Braal met zijn ploeg de halve finale tijdens de Europa Cup. Dat is een Nederlandse ploeg in jaren niet meer gelukt. 


In Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de scheidslijn tussen soap en documentaire en in de rubriek Het Mediacircus dit keer aandacht voor het gebruik van drones in films en tv-programma’s.


De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.