Fragment

Sjors Fröhlich en Kiran Badloe op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sjors Fröhlich en Kiran Badloe op De Perstribune van MAX

Zondag 6 oktober 2019 zijn BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich en de kersverse wereldkampioen surfen, Kiran Badloe te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Sjors Fröhlich is sinds 2013 hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, de enige landelijke commerciële nieuwszender van Nederland. Fröhlich richt zich met zijn radiostation op 'drukke, ondernemende mensen'. Ook nu de radio dit jaar zijn honderdste verjaardag vier is Fröhlich ervan overtuigd dat het medium toekomst heeft. Hij zet vol in op onder meer gepersonaliseerde content, podcasts en smart-speakers.


Surfer Kiran Badloe werd vorige week voor het eerst in zijn sportloopbaan wereldkampioen. Op het Gardameer bleef hij zijn grote concurrent (en vriend) Dorian van Rijsselberghe voor. Badloe is samen met Van Rijsselberghe verwikkeld in een spannende strijd om een plek op de Spelen van Tokio. Er is slechts één Olympisch ticket beschikbaar. Na twee van de drie beslissingswedstrijden is de stand nu 1-1.


In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de Onvergetelijke Luisterlijst, een lijst met honderd legendarische radiofragmenten die dit weekend door de NPO wordt gepresenteerd in het kader van '100 jaar radio'.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.