Fragment

Annette Barlo en Fred Rutten op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Annette Barlo en Fred Rutten op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag actrice Annette Barlo en voetbaltrainer Fred Rutten.

Annette Barlo, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is actrice. Ze werd vooral bekend vanwege haar rol in de tv-serie 'Oppassen!!!' Vanaf komende week is ze te zien op Net5 in 'De Spa', de eerste late night soap van Nederland.

Fred Rutten, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, voetbalde bij slechts één profclub: FC Twente. Na zijn spelersloopbaan werd hij trainer bij onder meer Twente, Schalke 04, Feyenoord en PSV. Rutte, momenteel zonder club, werd dit jaar in verband gebracht met verscheidene functies binnen de KNVB: van assistent-bondscoach tot technisch directeur.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag bij oud-international Rob Rensenbrink over wie deze week zijn biografie 'Slangenmens' verscheen. En mediadeskundige Ron Vergouwen is ook, met zijn tv-recensie over 'Arie en de kleine mensen' in Kassie Kijken en met de nieuwe site van De Telegraaf in Het Mediacircus.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.