Fragment

Floris Kortie en John van Loen op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Floris Kortie en John van Loen op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag programmamaker Floris Kortie en oud-international John van Loen.

Floris Kortie, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is presentator én kenner van klassieke muziek. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als co-presentator van het programma Podium Witteman. Komende week is hij te zien in Music Match, een vrolijk spelprogramma rond de vooroordelen over klassieke muziek.

John van Loen, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, was in de jaren '80 en '90 de gevreesde spits van onder meer FC Utrecht, Ajax en Feyenoord. Van Loen, bijnaam 'de lantaarnpaal',  speelde zeven interlands. Onlangs keerde hij terug van een buitenlands avontuur; hij was trainer in China.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag bij de schaatser Kaj Verbij, de allereerste Europese kampioen sprint. En mediadeskundige Ron Vergouwen duikt in zijn televisierubriek Kassie Kijken in de geschiedenis van de de Televizier-Ring.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.