Fragment

Annette van Trigt en Agnes Brunninkhuis op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Annette van Trigt en Agnes Brunninkhuis op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag presentator Annette van Trigt en oud-volleybal-international Agnes Brunninkhuis.

Annette van Trigt, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is woordvoerder van de KNVB tijdens het EK voetbal voor vrouwen dat zondag begint. In het verleden was Van Trigt onder meer werkzaam als radio- en tv-presentator bij Veronica en Studio Sport. Ook maakte ze een aantal documentaires, onder meer over paardensport.

Agnes Brunninkhuis, te gast in het sportuur tussen 13 en 14 uur, is 186-voudig volleybalinternational. In 1985 werd ze met de volleybalvrouwen derde op het EK. Door knieproblemen kwam de sportieve loopbaan van Brunninkhuis vroegtijdig ten einde. Ook werd ze getroffen door een hersenbloeding.

Verder is Vliegende Keep Jules van der Wardt zondag bij oud-voetbal-international Anouk Hoogendijk. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Wilfred Genee.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.