Fragment

NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff over coronacrisis

  1. Fragmentenchevron right
  2. NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff over coronacrisis

Zondag 22 maart 2020 is Marcel Gelauff te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Marcel Gelauff is hoofdredacteur van NOS Nieuws. De huidige coronacrisis is de grootste crisis die hij meemaakte in de afgelopen negen jaar aan de journalistieke top van de NOS. In De Perstribune vertelt Gelauff over wat er voor de NOS komt kijken bij de crisis. Hij vertelt over de journalistieke keuzes die hij heeft moeten maken, over de lof en de kritiek en over de impact van de crisis op de NOS-redactie.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes. Mediajournalist Ron Vergouwen laat zijn licht schijn op de opvallendste mediagebeurtenissen van afgelopen week.

In verband met de coronacrisis is de Perstribune zondag een uurtje korter. Tussen 13 en 14 uur neemt EenVandaag de zendtijd over met een extra uitzending over corona. Tussen 18 en 19 uur verzorgt Omroep MAX het dagelijkse Coronaspreekuur op NPO Radio 1. Ook dat programma wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. Te gast is onder anderen Dokter Ted van Essen.