Fragment

Ron Boszhard en Hedwiges Maduro op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Ron Boszhard en Hedwiges Maduro op De Perstribune van MAX

Zondag 12 januari 2020 zijn programmamaker Ron Boszhard en voetbalanalist Hedwiges  Maduro te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Ron Boszhard, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is al zo'n vijftien jaar presentator van het kindersportprogramma Zappsport én hij won een grote televisieprijs voor het TROS-programma Pluk de Dag. Maar Boszhard is ook bekend van het programma Wie Is De Mol, dat die weekend aan zijn twintigste seizoen begint. In editie 18 blies Boszhard al in de eerste aflevering de aftocht. 

Hedwiges Maduro, de sportgast in het tweede uur, is tegenwoordig vooral bekend als voetbalanalist van Fox Sports Eredivisie. Maar nog niet zo lang geleden was hij zelf actief op de voetbalvelden. Maduro brak in het seizoen 2004/2005 door bij Ajax, en haalde niet lang erna het Nederlands Elftal. Mede door blessures kon Maduro 'de grote belofte' niet helemaal waarmaken. Toch speelde Maduro in de Europese subtop bij Valencia en Sevilla.

In De Perstribune signaleert de vaste mediawatcher Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor het beste uit twintig seizoen Wie Is De Mol.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.