Fragment

Jan de Hoop en Roy Meyer op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Jan de Hoop en Roy Meyer op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag televisiepresentator Jan de Hoop en judoka Roy Meyer.

Jan de Hoop, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is vooral bekend als presentator van RTL Ontbijtnieuws en als radiopresentator van Omroep Gelderland, maar ook als eigenaar van zijn beroemde boxer Bob en als actievoerder tegen de vliegroutes boven de Veluwe.

Judoka Roy Meyer, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, schurkt als zwaargewicht aan tegen de wereldtop. Dit jaar haalde hij brons op het EK in Polen. Zijn ambities voor een medaille op het onlangs gehouden WK in Boedapest zag hij in rook op gaan. Meyer twijfelt nu over de voortgang van zijn sportieve loopbaan.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag vanwege de eredivisietopper PSV-Feyenoord bij Theo Lucius, de Brabantse ex-international heeft een verleden bij beide clubs. En mediadeskundige Ron Vergouwen praat ons onder meer bij over de nieuwe tv-programma's van de Publieke Omroep.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.