Fragment

Barrie Stevens en Antoinette de Jong op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Barrie Stevens en Antoinette de Jong op De Perstribune van MAX

Komende zondag zijn choreograaf/acteur Barrie Stevens en schaatsster Antoinette de Jong te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Barrie Stevens, te gast in het eerste uur, is weer helemaal terug in de picture. Stevens is op tv een graag geziene gast om bijvoorbeeld het Amerikaanse tv-succes van Glennis Grace te duiden én hij is momenteel te zien in de RTL-tv-hit Beter Laat Dan Nooit. Eeuwige roem vergaarde de van oorsprong Britse Stevens met zijn werk als jurylid in de Soundmixshow en als acteur in onder meer Tita Tovenaar.

Antoinette de Jong, te gast in het sportuur, stond deze week voor het eerst weer op het ijs. Dat betekent dat - na een lange, hete zomer - het schaatsseizoen weer voorzichtigjes begint. Bij de laatste Winterspelen pakte De Jong twee medailles: zilver op de achtervolging en brons op de 3000 meter. Daarnaast werd ze Nederlands kampioen op de drie en de vijf kilometer. Dit seizoen maakte De Jong de overstap naar de Lotto-Jumbo-ploeg van Jac Orie.

In de Perstribune werpt Ron Vergouwen verder een blik op de media-ontwikkelingen uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.