Fragment

Carel Kuyl en Yasemin Smit op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Carel Kuyl en Yasemin Smit op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag omroepbestuurder Carel Kuyl en waterpolo-international Yasemin Smit.

Carel Kuyl, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, heeft een lange carrière bij de publieke omroep achter de rug. Hij begon bij Het Capitool en de buitenlandrubriek Panoramiek. En hij stond aan de wieg van journalistieke programma's als NOS Laat, NOVA en Nieuwsuur. Ook had hij hoge bestuurlijke functies bij NPS en NTR. Onlangs ging hij met pensioen.

Yasemin Smit, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, maakte deze week bekend te stoppen als waterpolo-international. Smit speelde 350 interlands en was de laatste nog actieve international die goud won op de Spelen van Peking (2008). Vorig jaar werd ze nog gekozen tot de waardevolste waterpoloër van het EK in Belgrado.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag bij wielrenster Annemiek van Vleuten. En tv-recensent Ron Vergouwen duikt zondag in Kassie Kijken in de wereld van porno en seks.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.