Fragment

Eric Gudde en Hans Jaap Melissen op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Eric Gudde en Hans Jaap Melissen op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag Feyenoord-directeur Eric Gudde en oorlogsjournalist Hans Jaap Melissen.

Hans Jaap Melissen, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is oorlogs- en crisisjournalist. Hij maakt zich zorgen over 'nieuwsinflatie' rond rampen. Altijd wordt weer gezocht naar de overtreffende trap. Schade op Sint Maarten is niet genoeg; het hele eiland is 'weggevaagd'. Zaterdag schreef hij er een stuk over in de Volkskrant.

Eric Gudde, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, is bezig aan zijn laatste weken als directeur van Feyenoord. Onder zijn leiding klom de Rotterdamse club omhoog: van een miljoenenschuld tot kampioen van Nederland. Binnenkort gaat Gudde aan de slag bij de KNVB. Hij wordt directeur betaald voetbal.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag op Paleis Soestdijk bij een groot wielerevenement rond het WK op de weg. En mediadeskundige Ron Vergouwen vraagt zich af waarom er in televisieland toch altijd maar weer verjongd moet worden.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.