Fragment

Brecht van Hulten en Susan Krumins op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Brecht van Hulten en Susan Krumins op De Perstribune van MAX

Komende zondag zijn programmamaker Brecht van Hulten en atlete Susan Krumins te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Brecht van Hulten, te gast in het eerste uur, is vooral bekend van het consumentenprogramma Kassa, dat ze sinds 2011 presenteert. Eerder was Van Hulten onder meer het gezicht van het Jeugdjournaal, Goedemorgen Nederland en Editie NL. Komende week is ze te zien in de documentaire Dancer op Lowlands over de Oekraïense danser Sergie Polunin die Van Hulten persoonlijk naar Nederland haalde voor een optreden op muziekfestival Lowlands.

Susan Krumins (tot voor kort ook bekend onder haar meisjesnaam Susan Kuijken), te gast in het sportuur, behaalde op het afgelopen EK in Berlijn een verrassende zilveren medaille op de 10 kilometer. Televisiekijkend Nederland zag haar op indrukwekkende wijze 'als een stervende zwaan' over de finish komen. Na het Europese zilver richt Krumins haar vizier op een medaille op het WK en op een olympische plak.

In de Perstribune werpt mediakenner Ron Vergouwen verder een blik op de media-ontwikkelingen uit heden en verleden. De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.