Fragment

Tim Oliehoek en Bas Nijhuis op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Tim Oliehoek en Bas Nijhuis op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag regisseur Tim Oliehoek en voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis.

Tim Oliehoek, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is de regisseur van films als Wiplala en Chez Nous. Voor het grote publiek brak hij door met de bekroonde MAX-tv-serie De Zaak Menten. Vanaf komende week is nieuw werk van hem te zien op tv: de 12-delige dramaserie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen.

Bas Nijhuis, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, is een van de kleurrijkste scheidsrechters van de eredivisie. Hij houdt van stevig voetbal, maar is allergisch voor kritiek. Over zijn avonturen op en rond het veld schreef hij het boek Niet zeiken, voetballen!.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is bij de klassieker Feyenoord-Ajax. En tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in Kassie Kijken de nieuwe tv-programma's, met dit keer speciale aandacht voor oude programma's die nieuw leven zijn ingeblazen.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.