Fragment

Winfried Baijens en Quincy Owusu-Abeyie op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Winfried Baijens en Quincy Owusu-Abeyie op De Perstribune van MAX

Zondag 26 januari 2020 zijn presentator Winfried Baijens en de rappende oud-voetballer Quincy Owusu-Abeyie te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Winfried Baijens, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, vertelt in zijn nieuwe Youtube-serie Achter de headlines 'menselijke verhalen achter het nieuws'. Met de serie mikt de NOS op de jongere doelgroep. Baijens is vooral bekend als presentator van het Radio 1 Journaal, het NOS Journaal en als oud-presentator van het Jeugdjournaal.

Voetballer Quincy Owusu-Abieye, de sportgast in het tweede uur, maakte in 2005 een onuitwisbare indruk op het 'jeugd-WK' in Nederland. Een carrière in het grote Oranje leek in het verschiet te liggen, maar de grote belofte werd bij clubs als Arsenal en Spartak Moskou nooit helemaal ingelost. Nu heeft Owusu-Abieye zijn kicksen voorgoed opgeborgen en is het tijd voor een nieuwe hoofdstuk. Onlangs presenteerde hij als rapper BLOW zijn eerste album: New Chapter.

In De Perstribune signaleert de vaste mediawatcher Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor actualiteiten-tv voor jongeren.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.