Fragment

Arno Kantelberg en Marcel Lucassen op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Arno Kantelberg en Marcel Lucassen op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag bladenmaker Arno Kantelberg en voetbalcoach Marcel Lucassen.

Arno Kantelberg, de 'mediagast' in het eerste uur van De Perstribune, is bekend als hoofdredacteur van de mannenbladen Esquire en Men's Health én als mode-adviseur en -criticus in de Volkskrant. Per 1 juli breidt Kantelberg zijn pakket verder uit: hij wordt ook nu ook hoofdredacteur van National Geographic.

Marcel Lucassen, de 'sportgast' in het tweede uur van De Perstribune, is vanaf komend seizoen de nieuwe directeur van de jeugdopleiding van de Engelse topclub Arsenal. Lucassen was eerder met de voetbaljeugd actief in het Midden-Oosten en Duitsland, waar hij mede aan de wieg stond van de zogeheten 'Duitse voetbalrevolutie'.

Mediakenner Ron Vergouwen duikt deze week in de wereld van de visuals, de animaties en de graphics. Hij is op bezoek bij het bedrijf Vijselaar en Sixma waar de hele dag plaatjes worden gemaakt voor tijdschriften, kranten en websites. En in Kassie Kijken duikt Vergouwen in de tv-loopbaan van André van Duin, die deze week de Ere Zilveren Nipkow kreeg uitgereikt.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.