Fragment

Monique van de Ven en Linda de Vries op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Monique van de Ven en Linda de Vries op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag actrice Monique van de Ven en schaatster Linda de Vries.

Monique van de Ven, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is een van de bekendste actrices van Nederland. Momenteel is ze te zien in het vierde en laatste seizoen van Dokter Deen. Over de huisartsenfamilie op Vlieland volgt vermoedelijk nog een film. Van de Ven zelf schrijft momenteel een autobiografie.


Linda de Vries, te gast in het tweede uur van De Perstribune, maakte deze week bekend te stoppen met schaatsen. Bij het komende WK is ze reserve van de Nederlandse ploeg. En volgende week rest haar nog een laatste wereldbekerwedstrijd in Minsk. De Vries won onder meer brons op de 1500 meter bij de WK Afstanden en zilver en brons bij het EK Allround.


Verder in De Perstribune antwoord op de vraag hoe het is gesteld met de literaire pers in Nederland. En tv-recensent Ron Vergouwen beschouwt in de televisierubriek Kassie Kijken de nieuwe knutseltrend op televisie.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.