Fragment

Krokante Leesmap en Ernest Faber in De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Krokante Leesmap en Ernest Faber in De Perstribune van MAX

Zondag 31 maart 2019 zijn voetbaltrainer Ernest Faber en de makers van de podcast De Krokante Leesmap te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Noortje Veldhuizen, Marcel van Roosmalen en Roelof de Vries gaan in de Radio 1-podcast De Krokante Leesmap op zoek naar het allerbeste, ofwel 'krokantste' tijdschriftartikel van de week. Bij de zoektocht worden de meest obscure titels uit het tijdschriftenschap niet geschuwd. Maar meer nog dan een tijdschriftenpodcast is De Krokante Leesmap een ode aan alle zijpaden die men in het leven kan bewandelen. Met daarbij onder meer aandacht voor belangwekkende onderwerpen als huwelijksaanzoeken, quinoarecepten en keukenverbouwingen.

Ernest Faber, te gast in het tweede uur, is geboren en getogen in Eindhoven. Tegenwoordig is hij hoofd jeugdopleidingen van PSV. Ooit speelde hij zelf in het eerste van Eindhovense topclub en schopte hij het tot één interland. Na zijn actieve loopbaan werd Faber trainer, bij onder meer Eindhoven, NEC en Groningen. Sinds dit seizoen is hij terug op het oude, vertrouwde PSV-nest. In de Perstribune kijkt hij vooruit op de eredivisietopper tussen Ajax en PSV.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met daarbij onder andere aandacht voor de geschiedenis van de podcast.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.