Fragment

Leon Willems en Geert Meijer op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Leon Willems en Geert Meijer op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt op dezezondag Leon Willems, de directeur van Free Press Unlimited en Geert Meijer, oud-voetballer van Ajax en oud-trainer van Feyenoord.

Leon Willems, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is al levenslang strijder voor de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van pers. Sinds 2011 is hij directeur van Free Press Unlimited en daarvoor van Press Now. In een verder verleden was Willems onder meer actief als programmamaker bij de Ikon en was hij mede-initiatiefnemer van het Zuid-Sudanese radiostation Radio Dabanga.

Geert Meijer, te gast in het tweede uur van De Perstribune, kende zijn gloriejaren als voetballer met name bij het FC Amsterdam van de jaren ’70.Verder speelde Meijer vier jaar bij Ajax, en enkele jaren bij onder meer Sparta en NAC. Na zijn spelerscarrière ging Meijer als trainer aan de slag , onder meer als assistent bij Feyenoord (bijvoorbeeld onder Van Hanegem en Beenhakker) en in het Midden-Oosten.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag op bezoek in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam (beter bekend als het oude vertrouwde Woudestein) waar de kampioenswedstrijd van Feyenoord (bij Excelsior) op het programma staat. Mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken in op opvallende zaken uit de media, zoals de laatste uitzending,komende zaterdag, van Koefnoen.