Fragment

Joost Vullings en Maurice Steijn te gast op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Joost Vullings en Maurice Steijn te gast op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt op deze zondag parlementair journalist Joost Vullings en de trainer van VVV-Venlo, Maurice Steijn.

Joost Vullings, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is sinds 2001 parlementair verslaggever van de NOS. Tijdens de afgelopen verkiezingen was Vullings veelvuldig op radio en tv te zien om het politieke nieuws te duiden. Deze maand verscheen van zijn hand bovendien het boek De kinderen van Pim, waarin hij spreekt met oud-LPF'ers.

Maurice Steijn, te gast in het tweede uur van De Perstribune, werd vorige week kampioen in de Jupiler League met VVV-Venlo. De ploeg uit Venlo speelt onder zijn leiding volgend jaar in de eredivisie. Steijn was eerder al eens op het hoogste niveau actief - als trainer van ADO Den Haag, de club waar hij ook een bescheiden loopbaan als speler kende.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is op bezoek bij de trainers van AZ en Vitesse (John van den Brom en Henk Fräser) die beiden zondag de KNVB-beker willen veroveren. En mediadeskundige Ron Vergouwen zoomt in Het Mediacircus en Kassie Kijken weer in op opvallende zaken uit de media.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.