Fragment

Peter Römer en Anicka van Emden op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Peter Römer en Anicka van Emden op De Perstribune

Oud-judoka Anicka van Emden en schrijver/acteur Peter Romer zijn zondag 19 februari 2017 te gast op De Perstribune. Het media- en sportprogramma van Omroep MAX (NPO Radio 1) komt voor de gelegenheid live van de huishoudbeurs in Amsterdam.

Peter Römer, te gast in het eerste uur van De Perstribune, behoort tot het toneelgeslacht van de Römers. Vader Piet was onder meer bekend van Baantjer, zoon Thijs van Alles is familie. Peter Römer was acteur in onder meer De kip en het ei, oud-directeur van Endemol en producent van Baantjer. Tegenwoordig legt hij zich vooral toe op schrijven. Deze week verschijnt van zijn hand een nieuwe Baantjer. Römer heeft de reeks overgenomen van de in 2010 overleden Appie Baantjer.

Anicka van Emden, te gast in het sportuur, was de enige Nederlandse judoka die de hooggespannen verwachtingen in Rio kon waarmaken. Op de Spelen won ze brons; eerder pakte ze ook al twee keer een bronzen medaille op het WK. Vorige maand maakte Van Emden bekend te stoppen als judoka; ze neemt zitting in de atletencommissie van NOC*NSF.


Vliegende Keep Jules van der Wardt is op bezoek bij Frans Thijssen, oud-middenvelder van Ipswich Town en Oranje. En tv-deskundige Ron Vergouwen schuift aan met het Mediacircus en Kassie Kijken. Daarin aandacht van de politieke programma's op tv.

De Perstribune, live vanaf de Huishoudbeurs in Amsterdam, wordt gepresenteerddoor Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.