Fragment

Michel Maas en Andries Jonker op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Michel Maas en Andries Jonker op De Perstribune

Zondag 7 juli 2019 zijn journalist Michel Maas en voetbaltrainer Andries Jonker te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van Omroep MAX op NPO Radio 1.

Michel Maas was de afgelopen 18 jaar correspondent in Indonesië voor de Volkskrant en later ook de NOS. In die periode deed hij onder meer verslag van de tsunami en werd hij getroffen door een kogel bij antiregeringsprotesten in Thailand. Nu keert Maas terug naar Nederland en kijkt hij in De Perstribune terug op een tijdperk.

Andries Jonker gaat dit seizoen aan de slag als trainer en technisch directeur van Telstar, de eerstedivisieclub uit IJmuiden. Jonker was in een verder verleden onder meer coach van Willem II, Bayern München en Wolfsburg. In een nog verder verleden was hij bondscoach van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal. Sterspeler toen was de huidige bondscoach Sarina Wiegman.

In de Perstribune duikt mediakenner Ron Vergouwen verder in opvallende mediagebeurtenissen uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor legendarische journaalcorrespondenten.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.