Fragment

Toine van Peperstraten en Simon Cziommer op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Toine van Peperstraten en Simon Cziommer op De Perstribune van MAX

Zondag 24 maart 2019 zijn presentator Toine van Peperstraten en oud-voetballer Simon Cziommer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Toine van Peperstraten, te gast in het eerste uur, is terug bij zijn grote liefde: de radio. Sinds februari presenteert hij voor Omroep WNL de late night talkshow 't Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Daarnaast is Van Peperstraten nog altijd actief als voetbalpresentator op Fox. In de Perstribune vertelt hij ook over zijn inzet voor verstandelijk gehandicapten; Van Peperstraten is net terug van de Special Games in Abu Dhabi.

Simon Cziommer, te gast in het sportuur, heeft een record op zijn naam staan: hij is de Duitser met de meeste eredivisieduels op zijn naam. De in het Duitse Nordhorn geboren middenvelder speelde in Nederland voor FC Twente, AZ, Roda JC, FC Utrecht en Heracles. Met het oog op de EK-kwalificatiewedstrijd Duitsland-Nederland laat hij zijn licht schijnen op de staat van het Nederlandse en het Duitse voetbal.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met daarbij onder andere aandacht voor de best beluisterde radioprogramma's van Nederland.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes