Fragment

Margo Smit en Edith van Dijk op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Margo Smit en Edith van Dijk op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag NPO-Ombudsman Margo Smit en met voormalige langeafstandzwemster Edith van Dijk.

Margo Smit, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is sinds begin dit jaar de allereerste ombudsman van de NPO. Gevraagd en ongevraagd neemt ze de journalistieke programma's van de publieke omroep onder de loep. Smit heeft een verleden als (onderzoeks)journalist bij onder meer de KRO.

Edith van Dijk, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13 en 14 uur, is voormalig langeafstandzwemster. Ze is meervoudig wereldkampioen 'open water' en zwom onder meer Het Kanaal over. Tegenwoordig runt ze een kinderdagverblijf in Wognum.

Verder is Vliegende Keep Jules van der Wardt zondag op de open dag van Heracles Almelo, waar hij wordt ontvangen door technisch directeur Nico-Jan Hoogma. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Anita Witzier.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.