Fragment

Chris Zegers en Kenny van Hummel op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Chris Zegers en Kenny van Hummel op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag acteur/programmamaker Chris Zegers en oud-wielrenner Kenny van Hummel.

Chris Zegers, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12 en 13 uur, is sinds afgelopen week te zien in een nieuwe reeks van het vakantieprogramma 3 op reis. In een verder verleden was Zegers onder andere te zien als acteur in de series Oppassen!!! en Onderweg naar Morgen en in de films Liever Verliefd en Alles is Familie.

Kenny van Hummel, te gast in het sportuur tussen 13 en 14 uur, blonk als wielrenner uit in de sprint. Hij won onder meer etappes in de Ronde van België en Turkije. Van Hummel nam twee keer deel aan de Tour, maar haalde Parijs nooit. Wel kreeg hij 'erkenning' als de slechtste klimmer aller tijden...

Verder is Vliegende Keep Jules van der Wardt zondag bij de ING Golfweek in Tilburg. Hij slaat een balletje met onder anderen Guus Hiddink en Ruud Gullit. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Beau van Erven Dorens.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.