Fragment

Sjoerd Mossou en Edwin Jongejans op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Sjoerd Mossou en Edwin Jongejans op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag voetbaljournalist Sjoerd Mossou en oud-schoonspringer Edwin Jongejans

Sjoerd Mossou, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is één van de toonaangevende journalisten in voetballand. Voor het AD doet hij dagelijks verslag van de ins en outs van het (inter)nationale voetbal. Ook is hij een graag geziene gast/analist op tv en is hij één van de de drijvende krachten achter voetbaltijdschrift Santos.

Edwin Jongejans, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is sinds begin dit jaar de nieuwe bondscoach van de Nederlandse schoonspringers. Jongejans is zelf oud-schoonspringer - in 1991 werd hij wereldkampioen op de 1-meterplank - en lid van de roemruchte familie Jongejans; met als bekendste telg zus Daphne. De afgelopen jaren was Jongejans bondscoach van de Engelse schoonspringers.

Vliegende Keep Jules van der Wardt is zondag bij handbalgrootheid Lambert Schuurs. De record-international is tegenwoordig vooral bekend als vader van voetbaltalent Perr Schuurs (vanaf volgend seizoen bij Ajax) en tennistalent Demi Schuurs. En media-deskundige Ron Vergouwen beschouwt in de tv-rubriek Kassie Kijken dit keer de opvallende humoristische tv-programma's van afgelopen week. Wat is tv-humor anno 2018?

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.