Fragment

Hans van Willigenburg en Teun de Nooijer op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Hans van Willigenburg en Teun de Nooijer op De Perstribune van MAX

Zondag 19 mei 2019 zijn oud-presentator Hans van Willigenburg en oud-hockeyer Teun de Nooijer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Hans van Willigenburg, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, was in 1976 en in 1980 medepresentator van het Eurovisiesongfestival. Het festival werd destijds in Nederland gehouden. Met Van Willigenburg, ook bekend als omroeper van de KRO en als presentator van Klassewerk en Koffietijd, kijken we terug op het Eurovisiesongfestival van dit jaar.

Teun de Nooijer, te gast in het sportuur, is bezig aan zijn laatste wedstrijden als coach van de hockeyvrouwen van Bloemendaal. Zijn ploeg eindigde dit jaar als voorlaatste in de hoofdklasse en speelt nu playoffduels om degradatie te voorkomen. De Nooijer is zelf oud-speler van Bloemendaal. Hij wordt gezien als een van de beste hockeyers die Nederland heeft gekend.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week daarbij onder meer aandacht voor de grootste miskleunen in de geschiedenis van het Eurovisiesongfestival.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.