Naar homepage
Fragment

Jeroen Krabbé en Arie Haan op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Jeroen Krabbé en Arie Haan op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag kunstenaar, acteur en programmamaker Jeroen Krabbé en de legendarische voetballer en coach, Arie Haan. 

Jeroen Krabbé staat ook al jaren bekend om zijn grote liefde voor kunst. Hij komt uit een familie waarin schilderen met de paplepel werd ingegoten. Voor AVROTROS maakte Krabbé eerder twee series over Vincent van Gogh en Pablo Picasso. Komende week stapt Krabbé in de voetsporen van de Franse kunstenaar Paul Gauguin. In De Perstribune vertelt hij wat er allemaal komt kijken bijhet maken van zo’n serie.

Zondag is ook Arie Haan te gast in de NPO Radio 1-studio. Van deze legendarische voetballer en coach is afgelopen week de biografie Terug naar Finsterwolde verschenen.Arie Haan heeft een bewogen voetballeven achter de rug en vertelt over de hoogte- en dieptepunten in zijn leven.


In Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de nieuwe televisieprogramma's van de afgelopen week. In de rubriek het Mediacircus dit keer aandacht voor het koningshuis en royaltyverslaggeving.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.