Fragment

Dennis van de Ven en Maartje Paumen op De Perstribune

  1. Fragmentenchevron right
  2. Dennis van de Ven en Maartje Paumen op De Perstribune

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur hockeyster Maartje Paumen en acteur, cabaretier en zanger Dennis van de Ven.

Dennis van de Ven, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is onder bekend van het komische programma Draadstaal, waarin hij samen met vriend en collega Jeroen van Koningsbrugge vrijwel alle rollen voor zijn rekening neemt. Momenteel is hij te zien in het muzikale SBS-programma Lekker Nederlands en vanaf komende week in een nieuwe reeks van de politieserie Smeris.

Maartje Paumen, te gast in het sportuur van De Perstribune, is één van de beste en succesvolste hockeysters die Nederland ooit heeft gekend. Paumen werd onder meer twee keer Olympisch kampioen, twee keer wereldkampioen en werd twee keer gekozen tot beste speelster ter wereld. Eind vorig jaar nam ze afscheid van Oranje. 

Vliegende Keep Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-wielrenner en -veldrijder Adri van der Poel, tegenwoordig ook bekend als de vader van Mathieu. Hij gaat onder meer met hem terug naar 1996 toen Van der Poel wereldkampioen veldrijden werd.  Mediadeskundige Ron Vergouwen staat komende zondag stil bij het mediacircus van de afgelopen week én hij is er met zijn tv-rubriek Kassie Kijken.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.