Fragment

Wim Jonk en makers Chateau Meiland op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Wim Jonk en makers Chateau Meiland op De Perstribune van MAX

Zondag 29 september 2019 zijn oud-voetballer Wim Jonk en de tv-producenten Vincent ter Voert en Vera Driessen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.


Vincent ter Voert en Vera Driessen is het echtpaar achter de succesvolle tv-producent Vincent TV Productions. Ze zijn verantwoordelijk voor programma's Chateau Meiland, Mr. Frank Visser doet uitspraak en Beau Five Days Inside. Voor Chateau Meiland zijn ze genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Voormalig international Wim Jonk begon dit seizoen als trainer bij de club waar alles voor hem begon: FC Volendam. De ambities reiken ver: met aanvallend voetbal terug naar de eredivisie. De 49-voudig international is een van de grootste aanhangers van het gedachtengoed van Johan Cruijff; hij is ambassadeur van de Cruyff Foundation.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder andere aandacht voor de geschiedenis van de Televizier-Ring.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.