Fragment

Suse van Kleef en Kirsten van de Ven op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Suse van Kleef en Kirsten van de Ven op De Perstribune van MAX

Zondag 2 juni 2019 staat het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1 in het teken van het aanstaande WK voetbal voor vrouwen. Te gast zijn journalist Suse van Kleef en oud-Oranje-international Kirsten van de Ven.

Suse van Kleef, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is vooral bekend als NOS-correspondent in Londen. Maar in een ver verleden voetbalde Van Kleef voor Jong Oranje, samen met bijvoorbeeld met de huidige internationals Loes Geurts en Anouk Dekker. Door een blessure haalde ze de top niet. Voor de NOS gaat ze de komende weken een programma maken over het WK, Studio France, samen met Sjoerd van Ramshorst.

Kirsten van de Ven, te gast
in het sportuur, speelde 86 interlands voor het Nederlands vrouwenelftal. Ze was onder meer actief op het vorige WK, in Canada, waar ze twee keer scoorde. Momenteel is Van de Ven manager vrouwenvoetbal bij de KNVB, waardoor ze nu verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Nederland.


In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor 'het geheim van goede tv-duo's'.


Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.