Fragment

Jorien ter Mors en Gerard van der Wulp op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Jorien ter Mors en Gerard van der Wulp op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van omroep MAX ontvangt komende zondag olympisch kampioene Jorien ter Mors en oud-journalist Gerard van der Wulp.

Gerard van der Wulp, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is onder meer oud-hoofdredacteur van het NOS Journaal, voormalig correspondent in Washington en voormalig directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst. Ook is hij de vader van Xander van der Wulp, die bij het NOS Journaal de familie-eer hoog houdt.

Jorien ter Mors, te gast in het tweede uur van De Perstribune, is deze week verkozen tot schaatsster van het jaar. Ze keerde van de Spelen uit Pyeongchang terug met een gouden medaille op de duizend meter én met een bronzen medaille op de relay bij het shorttrack. En passant werd ze in China ook nog wereldkampioen sprint.

In Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen opnieuw de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen televisieweek. Verder onthult Gaston Starreveld (stem en gezicht van de Postcodeloterij) zijn sportfavorieten én kijken we naar de impact van de Formule 1 op de Nederlandse media.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.