Fragment

Erica Terpstra en Jaap Stockmann op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Erica Terpstra en Jaap Stockmann op De Perstribune van MAX

Zondag 25 november 2018 waren programmamaker Erica Terpstra en voormalig hockeyinternational Jaap Stockmann te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1.

Erica Terpstra, te gast in het eerste uur, staat aan de vooravond van een nieuw seizoen van Erica op Reis. Voor het MAX-programma bezoekt ze onder andere Senegal, Taiwan en Brazilië. De nu 75-jarige oud-politica en zwemkampioene schreef eerder dit jaar ook een kinderboek, met een voorwoord van één van haar grote helden: de dalai lama.

Jaap Stockmann, te gast in het sportuur, was jarenlang doelman van het Nederlands hockeyteam. Hij speelde meer dan honderd interlands, was drie keer aanwezig op de Olympische Spelen (won zilver in Londen) en werd in 2016 hij Europees kampioen. Dit jaar hing de doelman, die onder meer speelde bij Bloemendaal en in India, zijn hockeystick en keepersspullen aan de wilgen om zich te richten op een maatschappelijke loopbaan.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Met dit keer onder meer aandacht voor politici die de overstap naar de media maakten.

Presentatie: Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.