Fragment

Danny Blind en Frank Evenblij op De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Danny Blind en Frank Evenblij op De Perstribune van MAX

Zondag 5 mei 2019 waren programmamaker Frank Evenblij en oud-bondscoach Danny Blind te gas in het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX op NPO Radio 1. De Perstribune staat in het teken van de bekerfinale tussen Willem II en Ajax.

Voor Frank Evenblij, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, zondag 5 mei, zoals zoveel zondagen in het jaar, in het teken van Willem II. Evenblij is, naast voormalig Jakhals en programmamaker bij Bureau Sport, een van de bekendste supporters van de tricolores. Voordat hij afreist naar de bekerfinale in de Kuip vertelt hij in De Perstribune over zijn liefde voor Willem II (en over zijn werk in de media).


Danny Blind, te gast in het sportuur, is oud-speler van Ajax, oud-trainer van Ajax, voormalig international en voormalig bondscoach. Daarnaast won hij in 1995 met Ajax de Champions League en is hij natuurlijk de vader van Daley Blind. In de Perstribune geeft Blind zijn visie op 'de week van Ajax'. Is de bekerfinale een hinderlijk tussendoortje in de tweestrijd tegen Tottenham Hotspur, of is de wedstrijd tegen Willem II de kans op de eerste prijs van het seizoen?


Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.