Fragment

Veronica en Jack Middelburg centraal in De Perstribune van MAX

  1. Fragmentenchevron right
  2. Veronica en Jack Middelburg centraal in De Perstribune van MAX

Zondag 21 april 2019 staat het media- en sportprogramma De Perstribune van omroep MAX (NPO Radio 1) in het teken van motorlegende Jack Middelburg en van de commerciële omroep Veronica. Acteur/regisseur Frank Lammers en oud-motorcoureur Wil Hartog komen vertellen over Jack Middelburg. En zendermanager Bastiaan van Dalen vertelt over de nieuwe koers van de voormalige zeezender. 

Bastiaan van Dalen, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is verantwoordelijk voor de programmering van Veronica. De zender boekte deze week een kijkcijferrecord met de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Ajax. Met de komst van 'Veronica Inside' en met het uitzenden van vechtsportgala's richt de zender zich meer dan ooit op de mannelijke kijker. Van Dalen vertelt over de keuzes die hij daarbij maakt.

Frank Lammers en Wil Hartog, te gast in het sportuur, staan stil bij de in 1984 overleden racelegende Jack Middelburg. Hartog reed met Middelburg samen en wist net als hem de TT van Assen te winnen. Lammers regisseert nu een theatervoorstelling over het leven van Middelburg, een spektakelstuk dat komende maand op het TT-circuit van Assen te zien is.

In de Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met daarbij onder andere aandacht voor grote 'tv-evenementen'.

Presentatie: Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.