Fragment

Wat vindt Vincent Bijlo van de NPO Radio 1 Pubquiz?

  1. Fragmentenchevron right
  2. Wat vindt Vincent Bijlo van de NPO Radio 1 Pubquiz?

Iedere week geeft cabaretier, schrijver én fervent NPO Radio 1-luisteraar in APP RADIO zijn ongezouten mening over een reeds uitgezonden programma of fragment. Deze week luisterde hij naar de NPO Radio 1 Pubquiz, die afgelopen vrijdag tussen 20:30 en 21:00 uur voor het eerst werd uitgezonden. ‘Op zich is het een ontzettend leuk idee om zo’n quiz te houden in zo’n stampvol café. Maar het was veel te kort! Het duurde maar een half uur, waardoor het heel erg op elkaar gepropt moest worden. Wat ik trouwens ontzettend leuk vond is dat ze Radio 1 als bron hanteerden, want dan doe je iets met het station over het station.’


Martijn Grimmius, één van de makers van de Pubquiz, reageerde op de recensie van Bijlo: ‘Natuurlijk zouden wij het liefst nog meer zendtijd willen hebben voor de Pubquiz maar dat ligt altijd een beetje ingewikkeld want dan moeten andere programma’s weer zendtijd inleveren, het is eigenlijk al hartstikke mooi dat we dit half uur mogen maken.’ Aanstaande vrijdag een nieuwe Pubquiz, wederom vanuit Zwolle, gepresenteerd door Mischa Blok en Martijn Grimmius.


In het NPO Radio 1-programma APP RADIO krijgen luisteraars iedere vroege donderdagochtend tussen 04:00 en 06:00 uur de kans om hun mening te geven over hun zender NPO Radio 1. Wil jij ook reageren op de stellingen en je mening geven over de programma’s op NPO Radio 1, doe dat dan via de Radio 1 App of bel tijdens de uitzending op 0800-1121. APP RADIO wordt gepresenteerd door Mischa Blok.