appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

De Perstribune

Radioblooper gehoord?

Elke week zet Ron Vergouwen in De Perstribune de zaken op een rij die net even mis gingen op de Nederlandse radio: versprekingen, vergissingen, verhaspelingen, haperende verbindingen, pijnlijke misverstanden en onbedoelde beledigingen. Onze redactie is 24/7 gespitst op dit soort opmerkelijke radiofragmenten. Maar heel misschien zijn er ook opmerkelijke radiomomenten die aan onze aandacht zijn ontsnapt.

Heb je een radioblooper (of ander opmerkelijk radiofragment) gehoord, mail het dan de redactie. Wel even zender en tijd vermelden s.v.p. Wie weet hoor je je flater terug in De Perstribune – iedere zondag rond de klok van 13.45 uur op NPO Radio 1.

Er is geen naam opgegeven

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1