appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Giel Beelen: 'Radio is mijn verkering'

De Perstribune
zondag 11 oktober 2020 | Omroep MAX | Michaël Roele

Radio-DJ Giel Beelen is sinds afgelopen week weer werkzaam bij de NPO. Op NPO Radio 2 maakt hij een nachtprogramma van 4:00 tot 6:00 uur. Hij hoopt er vooral zijn plezier weer terug te vinden, want bij Radio Veronica was hij dat een beetje verloren.

De Perstribune: Giel Beelen

"Ik zat sowieso niet lekker in m'n vel", zei Beelen zondag op De Perstribune van MAX. Terwijl hij radio toch omschrijft als zijn verkering. Bij Veronica kende hij allerlei akkefietjes. Zo praatte hij door een optreden van volkszanger René Karst heen en liet hij een stripper los bij een optreden van Tim Knol. "Waarom vond ik radio niet meer het allerbelangrijkste? Ik ging me opeens wel wat aantrekken van kritiek." Hierdoor ging Beelen naar eigen zeggen te veel mee in wat hij dacht dat mensen van hem zouden verwachten en ging hij gekke dingen doen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Giel Beelen over akkefietjes

Terug bij de NPO 

Nu is Giel Beelen terug met een nachtprogramma op NPO Radio 2. Daar was hij best nog wel zenuwachtig voor. "Ik liep echt te eikelen met m'n ritme en had gedoe met m'n auto." Maar inmiddels zit Beelen aardig in z'n ritme. Daarnaast maakte hij bekend dat hij niet alleen bij NPO Radio 2 aan de slag zal gaan. "We zijn aan het kijken of ik voor BNNVARA voor NPO Radio 4 weer iets kan doen. Ik geloof dat het meer een podcast gaat worden."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Giel Beelen over NPO Radio 4

Naast radio houdt Beelen zich ook bezig met gezond leven. Dat doet hij met zijn eigen online platform KukuRU. Hij houdt zich bezig met slaap, ademhaling en voeding. "Er is een moment gekomen dat ik me realiseerde dat je dat ook kunt trainen."

De Perstribune: Giel Beelen

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1