appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

David Endt blikt in speciale column terug op 25 jaar Champions League-winst Ajax

AVROTROS
vrijdag 15 mei 2020 | AVROTROS | Humberto Twitter

Decennialang was David Endt aan Ajax verbonden. Eerst als perschef, later als teammanager. In de speciale uitzending van Humberto: '25 jaar Champions League-winst Ajax' blikt Endt terug op hoe hij die legendarische tijd beleefde. Speciaal voor Humberto bundelt hij zijn herinneringen. 

"Een kwart eeuw is voorbijgegaan. Hoe meer jaren verstrijken, hoe groter de mythe", draagt Endt voor. "Ze rennen, ze vliegen, ze springen in elkaars armen. Ze springen in het niets. De vreugde is blind en onbeteugeld."

"Ze schreeuwen, ze gillen, ze krijsen. De emoties zoeken een uitweg, maar is die er in de zwoele Weense nacht? En moet die uitweg er zijn voor de spetterende blijdschap die de harten van de spelers laat overvloeien van een nooit eerder ervaren gevoel."

Humberto

Elke vrijdag luister je tussen 14.00 en 16.00 uur naar Humberto Tan op NPO Radio 1. Met zijn programma Humberto luidt hij het weekend in en gaat hij op zoek naar de diepere lagen bij het nieuws. Natuurlijk is er ook aandacht voor muziek, sport en cultuur.  

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1