appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Nieuws BV
STER Advertentie

Merel Westrik: 'Kijkcijfers Ladies Night moeten omhoog'

De Perstribune
zondag 1 maart 2020 | MAX | Michaël Roele

Merel Westrik start aanstaande woensdag met een nieuw seizoen van haar talkshow Ladies Night. Na een sterk begin van het eerste seizoen liepen de kijkcijfers terug naar 126.000 kijkers. Dat moeten er meer worden. 

Merel Westrik op De Perstribune

Dat zei Merel Westrik zondag op De Perstribune van MAX. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen draait om het vieren van diversiteit. "Eigenlijk het idee dat waar je vroeger mee gepest werd, daar verdienen mensen tegenwoordig hun brood mee. We vieren de uniekheid van mensen." Zelf werd Westrik vroeger op school gepest om haar korte haar en haar wenkbrauwen. "Ik kreeg in de eerste klas van de middelbare school broodjes naar m’n hoofd."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Merel Westrik over het nieuwe seizoen Ladies Night

Geert Wilders

Merel Westrik werd op de landelijke tv bekend door haar werk voor WNL. Zo presenteerde ze onder meer Goedemorgen Nederland en mocht ze in 2012 Matthijs van Nieuwkerk vervangen met het avondprogramma Half 8 Live! Westrik mocht meteen Geert Wilders interviewen. Daar kreeg ze naar afloop veel kritiek op. Daarover zegt ze nu dat ze niet goed voorbereid was. "Voor toen was dat te vroeg en te veel."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Merel Westrik blikt terug op haar interview met Geert Wilders in 2012

Nadien maakte Merel Westrik de overstap naar het RTL Nieuws waar ze meer dan vijf jaar het nieuws las. In 2019 volgde de overstap naar Talpa. 

Het nieuwe seizoen van Ladies Night is aanstaande woensdag vanaf 20:30 uur te zien bij Net5. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1