appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Humberto
STER Advertentie

Johnny Kraaijkamp: 'Ik ben een speler die niet op de bank moet zitten'

De Perstribune
zondag 9 februari 2020 | MAX | Michaël Roele

Johnny Kraaijkamp maakt op zijn bijna 66e nog altijd lange dagen. Naast zijn nieuwe rol in Goede Tijden Slechte Tijden speelt hij sinds deze week ook in de musical Verliefd op Ibiza. Kraaijkamp is daar zelf maar wat blij mee: “Ik ben een speler die niet op de bank moet zitten.”

Johnny Kraaijkamp op De Perstribune

Dat zei Kraaijkamp zondag op De Perstribune van MAX. Johnny Kraaijkamp is onder meer bekend van zijn hoofdrol in de comedyserie Het Zonnetje In Huis. Hierin speelde hij de hoofdrol samen met Martine Bijl en zijn vader John Kraaijkamp.

'Wat je nu bipolair noemt'

Over zijn vader is Johnny Kraaijkamp openhartig. De twee hadden een warme band met elkaar, maar volgens Kraaijkamp junior kampte zijn vader wel met de nodige problemen met zichzelf. “Hij was gewoon wat je nu bipolair noemt.”

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Johnny Kraaijkamp over zijn vader

De musical Verliefd op Ibiza toert de komende maanden nog door theaters in het land. In GTST zal Kraaijkamp voorlopig ook nog elke werkdag te zien zijn.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Johnny Kraaijkamp is blij met zijn drukke werkschema

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1